Zucchini & Macaroni Gratin – Gratin de pâtes et Courgettes

INGREDIENTS
 
– 1 lbs macaroni
– 1 cup diced mushrooms
– 2 zucchini shredded
– 1 tsp garlic powder
– 2 tsp olive oil
– breadcrumbs
 
For the bechamel:
– 2 cups coconut milk (you can also use almond milk)
– 1/3 cup flour
– 3 tbsp vegan butter
– 1/2 tsp salt
– 1 tsp nutritional yeast
– 1 tsp nutmeg
– 1 tsp pepper
 
DIRECTIONS
 
– Cook macaroni per the instructions on the box. Dice mushrooms and shred zucchini (just like you would shred cheese). In a pan, saute in olive oil, mushrooms and zucchini. Season with garlic powder.
 
Make the bechamel:
 
 
In a baking dish, mix macaroni, shredded zucchini and mushrooms and bechamel sauce. Cover with some breadcrumbs and bake for 20 min at 400.
 
No Speaking Americano?
 
INGRÉDIENTS
 
– 454 g pâtes macaroni
– 75 g champignons coupés en petits morceaux
– 2 courgettes râpées
– 5 g ail en poudre
– 5 ml d’huile d’olive
– Chapelure
 
Béchamel:
– 1/2 L lait de coco
– 35 g de beurre vegan
– 35 g de farine
– 5 g sel
– 5 g de levure nutritionelle
– 5 g noix de muscade
– 5 g poivre
 
DIRECTIONS
 
Faire cuire les pâtes. Couper en petits morceaux les champignons et râper les courgettes. Dans une poêle, faire revenir les champignons et les courgettes a l’huile d’olive. Ajouter la poudre d’ail. Faire une béchamel. Dans un grand plat, mélanger délicatement les pâtes avec la béchamel et les courgettes. Couvrir de chapelure et cuire pendant 20 min a 200C/400F.

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